Skip to main content

Grafikstorm - Grafik til tryk og web

Grafik og design til alle former for trykte og digitale medier

Grafisk Design til kunder vi kender…

Grafisk design spiller en meget stor rolle i det moderne mediebillede.Enhver virksomhed der ønsker at profilere sig, er dybt afhængig af et sikkert og stilrent grafisk design.Vi lever i en verden hvor kampen om at trænge igennem i mediebilledet er ækvivalent med muligheden for succes.En virksomhed som ikke formår at skille sig ud fra sine konkurrenter, har ikke mange chancer i en moderne informations-overfyldt verden.Der eksisterer forskellige virkemidler, når du som virksomhed skal gøre dig synlig i mediebilledet.Hvilke virkemidler der er de mest effektive, afhænger af virksomhedens profil og hvilken branche virksomheden opererer indenfor.De virksomheder Grafikstorm er sat i verden for at hjælpe, er virksomheder hvis ressourcer hverken rækker til landsdækkende tv-reklamer, eller til at spinne medie-historier der rydder forsiderne.Mindre kan heldigvis gøre det – især hvis virksomheden forstår betydningen af grafisk design.Hos Grafikstorm arbejder vi med grafisk design i to overordnede kategorier:

Webdesign

Webdesign er hamrende vigtigt, når din virksomhed skal trænge igennem på internettet.Der eksisterer over en billion hjemmesider på internettet. Hvad skal få kunderne til at surfe ind på din?Svaret er selvfølgelig ikke kun et flot grafisk design – med det er ét af dem!Din hjemmesides grafiske design er din hjemmesides indpakning.Med en billion hjemmesider at vælge imellem, kan internettes surfere godt tillade sig at være kræsne – og takke nej allerede når de ser indpakningen.Hvis din hjemmeside har et rigtig godt indhold, er det brand ærgerligt at ingen gider se det, fordi de ikke kan lide indpakningen.Din hjemmesides grafiske design er vigtigt.

Visuel identitet

Visuel identitet er virksomhedens grafiske design udadtil.En stærk visuel identitet skabes ved at holde en rød tråd i virksomhedens grafiske design.Den visuelle identitet kommer fx til udtryk på virksomhedens brevpapir, visitkort, emballage og brochuremateriale.Et grundelement i visuel identitet er et iøjnefaldende logo.

Et godt logo

Et godt logo signalerer virksomhedens værdier og kernekompetencer. Det skaber genkendelighed blandt virksomhedens kunder – og sikrer virksomheden en profil på det marked virksomheden opererer.Et godt logo forstærker den røde tråd i virksomhedens grafiske design – og dermed virksomhedens visuelle identitet.Betydningen af et godt logo kan nærmest ikke overdrives. Og det er aldrig spildte ressourcer at investerer i et godt logo.Hos Grafikstorm er vi eksperter i at designe et godt logo.

 

Nu er vores nye hjemmeside: fysogtraen.dk ca 1 måned gammel og responsive design med online booking er virkelig blevet modtaget med stor tilfredshed af vores brugere. Vores website er blevet opdateret så brugernes behov tilgodeses og vores redigering er blevet lettere. Tak for et godt samarbejde, råd og vejledning. I har min bedste anbefaling.

Hanne Sørensen - Fysioterapi & Træningsklinik

Det er sku god service i har. Den ros skal i have.

Thomas Mejling - Elgruppen A/S