Skip to main content

Om Grafikstorm

Grafikstorm er en grafisk afdeling under multimedie bureauet Mediestorm ApS og har eksisteret siden 2003 som digital design-virksomhed. Vi har mange års erfaring inden for design på tværs af digitale og trykte medier.Grafikstorms vision er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med professionelt grafisk design, der skaber sammenhæng i virksomhedens visuelle udtryk og strategi. Vi kalder det grafik til kunder vi kender.

Grafik til virksomheder

Grafikstorm fungerer i dag som ekstern grafisk design afdeling for mere end 100 små og mellemstore virksomheder, der ikke selv råder over deres egen grafiske afdeling, eller har valgt at outsource opgaverne.Vi arbejder freelance for flere af landets større reklamebureauer, som vi løbende hjælper med design af logoer, visitkort, brevlinje, webdesign, nyhedsbreve mm.Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde er du velkommen til at kontakte os.Vi glæder os til at høre fra dig…

Vores kompetencer

Grafisk design

100%

Tryksager

80%

Webdesign

90%

Logo design

70%

Grafikstorm får de varmeste anbefalinger fra min side. De fik mig lynhurtigt op at køre med design til hjemmeside, logo og visitkort og har været superdygtige hele vejen igennem.Kreative løsninger og ikke mindst logodesignet er lige i skabet.De bedste anbefalinger fra!

Nicolai Hvid, NH Gardiner

Vi er yderst tilfredse med designet af vores nye logo og hjemmeside til snap-ad.dk! Tusind tak - og ikke mindst for god service!

Ida Poncina, Snap-ad

Super cool og flot grafik til både hjemmeside og logo. Den rammer lige i plet! Flottere end jeg selv havde forestillet mig. Jeg bliver ved med at få stor ros for designet. Den virker helt perfekt efter hensigten og budskabet kommer ud og rammer plet. Jeg videregiver hermed den STORE ros til Grafikstorm teamet fra DJ Mads og mine kunder.!

Mads Eghjort, DJ Mads